Wie zijn we

ANJA CAERTS

BEZIELSTER VAN HET SONNEHUYS

‘LIVE YOUR LIFE!’

lees meer

Inderdaad, leef je eigen leven! Tijdens haar opleiding tot gezondheidscoach aan de Levensschool, werd Anja al gauw geconfronteerd met een aantal keuzes en inzichten. Keuzes in hoe we met onze gezondheid kunnen omspringen, gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Ze kreeg inzicht in de werking van ons zelfhelend vermogen en hoe we dit kunnen versterken en ondersteunen.

 

Dit wil Anja graag met jou delen, zodat ook jij hiermee aan de slag kunt. Zo ontstond het Sonnehuys. Een huis waar je van harte welkom bent om samen te werken aan ware bewustzijnsverruiming.

 

Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om gezonder, vitaler en gelukkiger door het leven te gaan.

 

Consult: 50 € / 1u   75 € / 2u en 90 €/ 3 u

Massage : 60 €/ u

Voetreflex : 50 € / u

Sylvia Brijon

Yoga Teacher en Bewegingscoach

 

‘Conscious movement never lies, it is easier than you think!’

lees meer

Voor Sylvia Brijon is yoga een echte levensfilosfie geworden. Ze leerde erdoor genieten van de mooie maar ook van de turbulente momenten van het leven.

 

Tijdens een trekking in Nepal zijn vele puzzelstukken in elkaar gevallen: door de aanwezigheid van spiritualiteit, liefde, vriendschap en natuur ervaarde ze dat uithouding, kracht en doorzetting als vanzelf gingen. Ze is enorm dankbaar dat ze dit diep bewustzijn heeft mogen ervaren.

 

De liefde voor yoga, meditatie, avontuurlijk reizen en bewegen in de natuur zijn al jaren haar passie. Het helpt haar om sterk en veerkrachtig in het leven te staan.

Sylvia volgde vele yoga-teacher opleidingen in binnen- en buitenland.

 

In de Aurovalley Ashram in India leerde ze oa dat yoga veel meer is dan je in allerlei moeilijke houdingen wringen of zweverig doen.

Ben je op zoek naar ontspanning, een combinatie van zachte Yin en intensere Yang yogahoudingen, een andere levensstijl, een spirituele ervaring, of wil je gewoon plezier beleven?

 

Yoga bij Sylvia is voor iedereen en voor elke leeftijd.
Door de rustige manier van lesgeven kan elke houding aangepast worden naar ieders niveau. Sylvia gelooft heel sterk in de kracht van bewust en zacht bewegen.

 

Woensdag 10.00-11.30 – Mindful Yoga
Donderdag 13.30-15.00 – Easy Flow
Vrijdag 9.15-10.45 – Morning Flow

 

Yoga voor iedereen!
Namasté Sylvia

Annemarieke van den Boogaard - kl

Annemarieke van den Boogaard

Yogateacher

 

‘Enjoy life, there is plenty of time to be dead’

lees meer

Yoga is a way of life. Het ondersteunt je om met (nog) meer energie in het leven te staan, om soepel en vrij te leven. Door je fysiek, mentaal en emotioneel sterker te maken en na inspanning alles letterlijk en figuurlijk los te laten, leer je omgaan met uitdagingen in het leven. Als yoga teacher begeleidt Annemarieke je met zachte hand en zet ze je met enthousiasme in je kracht. Ze zorgt voor beweging en ontspanning in je lichaam én je geest.

 

Annemarieke van den Boogaard brengt beweging waar energie, communicatie of actie stagneert. Zij heeft ruim 23 jaar ervaring als trainer-coach-consultant op het vlak van change management, communicatie, teamwork en (zelf)leiderschap. Ook is zij de bezielster van Levenskunst, een jaarprogramma om voluit te leven. Zij volgde haar opleiding tot yoga teacher bij Joachim Meire in Gent. Annemarieke gaat voor eenvoud en authenticiteit in alles wat zij doet. What you see is what you get. Zij wil het beste uit zichzelf en anderen halen en volop van het leven genieten. Vandaar haar levensmotto: enjoy life, there is plenty of time to be dead.

Do Anys

Do Annys

Yin-Yogateacher

 

‘Listen to the silence, it has so much to say’

lees meer

Do Annys werkte 20 jaar als inspecteur bij de politie toen ze werd geconfronteerd met een burn-out. Naar aanleiding hiervan is ze op zoek gegaan naar zichzelf en naar het pad dat ze wou volgen.

Do kwam terecht op de Levensschool en voelde onmiddellijk dat ze daar moest zijn, zij startte de 4-jarige opleiding tot gezondheidsconsulente en dat bracht heel wat in haar los. Niet alleen de kennis die ze daar opdeed maar tevens het groeiproces dat ze doormaakte op persoonlijk vlak deed haar helemaal openbloeien.

Bijna gelijktijdig startte Do een jaaropleiding tot yogateacher bij Joachim Meire in Gent en deze opleiding zette haar echt in beweging om de opgedane kennis af te toetsen aan de praktijk. Ze verdiepte zich  verder in voetreflexologie, dieptemassage, klankschalen massages en yin yoga.

In ’t Sonnehuys geeft Do yin yoga waarvoor ze cursussen volgde bij Mirjam Wagner, Anat Geiger en Marcel Van de Vis.
Tijdens haar lessen integreert ze klank en trilling door gebruik van klankschalen en alternatieve instrumenten.

In haar lessen neemt ze als uitgangspunt dat elk lichaam uniek is en gaat ze voor een persoonlijke aanpak.

 

Bij het beoefenen van yin yoga wordt er gewerkt op de stroevere weefsels zoals fascia (bindweefsel), ligamenten, botten en gewrichten. maar ook de meridianen (energiebanen in ons lichaam) worden hierbij gestimuleerd.

De houdingen zijn hoofdzakelijk zittende houdingen die voor een langere tijd worden aangehouden ( 3 tot 5 minuten). Het is een eerder rustige vorm van yoga waar bij men stilte probeert te creëren in lichaam en geest.

Marlies Fortuin

Marlies Fortuin

Manueel Therapeute

 

‘Als je gezondheid negeert, gaat ze weg !’

lees meer

Veel mensen denken dat gezondheid een vast gegeven is. Je wordt ermee geboren en je kunt weinig doen om er iets aan toe te voegen, in veel gevallen is dit echter niet zo…

 

Marlies Fortuin groeide op in Zuid-Afrika, waar haar moeder kinesist en acupuncturist van beroep was en een praktijk aan huis hield. Van jongs af aan werd Marlies geïntroduceerd aan een meer holistische behandel-aanpak.

 

Deze passie ging als vanzelf over van moeder op dochter en Marlies studeerde farmacologie en fysiotherapie aan de universiteit van Pretoria om in de voetsporen van haar moeder te treden. Anders dan hier, moest ze erg veel uren praktijk ervaring opdoen in het ziekenhuis als kinesist in opleiding.

 

Op haar tweeëntwintigste besloot Marlies Fortuin een eigen praktijk te openen. Eenmaal aan de slag voelde ze al gauw aan dat een behandeling meer moest omvatten dan alleen één methode. Ze besloot ook lymfedrainage en acupunctuur te gaan studeren aan het WHO
in Johannesburg. En onder het mom ‘je bent nooit te oud om te leren’ behaalde ze onlangs nog haar Bowen Therapie Certificaat in Antwerpen.

 

Deze brede waaier aan ervaringen geeft haar meer mogelijkheden voor het behandelen van ieder mens dat een uniek gezondheidsverhaal met zich meedraagt.

 

Voor Marlies Fortuin is de mens achter het probleem vaak belangrijker dan het probleem zelf. Ze verdiept zich liefdevol en vakkundig in ieders persoonlijk verhaal om op die manier steeds de allerbeste behandeling te kunnen bepalen.

Uitgebreide massage : 80 € (+/- 1,5 u)

Bowen : 60 €

Greet Warmenbol

Talentenfluisteraar

 

‘Kiezen voor je talent is kiezen voor authenticiteit’

lees meer

Waar zit je kracht? Waar word je blij van?

 

Een talentengesprek (1 uur) geeft je inzicht in wie je bent, wat je motiveert en waar je kracht zit.
Talent gaat schuil achter dat wat je het allerliefste doet en daar hoef je dus niet echt de beste in te zijn.

 

Iedereen is met talenten geboren!
Talenten geven je inzicht en helpen je om veerkracht en zelfvertrouwen op te bouwen.

 

Wanneer kies je voor een talentgesprek?

  • Als je een positieve boost kan gebruiken.
  • Als je keuzes moet maken voor de toekomst.
  • Als je je afvraagt wat je echt wilt.
  • Als je een duwtje in de rug nodig hebt om helemaal te gaan voor dat wat je blij maakt.

 

Greet voert talentgesprekken met kinderen, jongeren en volwassenen: met iedereen dus!
Als licentiate Toegepaste Economie stelde ze vast dat psychologie haar favoriete vak was.

Via meerdere cursussen verdiepte ze zich in mentale processen, zelfkennis en talentencoaching.

 

 

Reserveer een individueel talentgesprek (1 uur) bij Talentenfluisteraar Greet en ontvang een uitgebreid verslag waarin de talenten, contexten en valkuilen worden besproken.

 

Een talentgesprek voor volwassenen: 60€
Een talentgesprek voor kinderen: 100 € (intakegesprek met ouders + talentgesprek kind)
Nabespreking (optioneel): 40€

 

Een keuzekompas-traject (8 uur, verspreid over enkele weken) is diepgaander en is als het ware een ontdekkingstocht die je samen met je coach aflegt met de bedoeling je eigen “keuzekompas” te maken.
Dit keuzekompas is je persoonlijke handleiding dat een overzicht geeft van jouw waarden, energiebronnen, doelen en omgevingen die voor jou kloppen.
Een handig instrument om authentieke keuzes te maken!

Een keuzekompas-traject : 400 €

Sophie Arras

Sophie Arras

Levenswegbegeleider – Healer

 

‘The sky is not the limit, your mind is!’

lees meer

Gedreven door een innerlijk verlangen naar een completer leven, besliste Sophie Arras in 2014 een jarenlange Europese sales functie voor een internationaal IT bedrijf te beëindigen. De weg die Sophie Arras besloot in te slaan startte in de Levensschool, met de 4 jarige opleiding als Gezondheidsbegeleider.

 

Ondertussen hebben tal van extra cursussen bij oa Bert Cools, Adriaan Van Zelst, Johan Denis en Kenny Appelen ervoor gezorgd dat Sophie graag meewandelt met mensen tijdens hun zoektocht.

 

Of het nu gaat over levensvragen, emotionele verwerking van diagnoses of gebeurtenissen met een grote impact, iedereen, van jong tot oud, is welkom.

 

Vaak raken we verward door de vele informatie en prikkels die dagdagelijks op ons afkomen.
Door verbinding te maken met wie je echt bent, breng je terug balans in je leven en creëer je een gevoel van thuiskomen.

 

Sophie Arras begeleidt mensen vanuit een holistisch perspectief.
Ongeacht je leeftijd, kan je bij haar terecht voor :  Levenswegbegeleiding, Reiki, Regeneratie, Opstellingswerk en Workshops.

 

Voor Reiki of regeneratie:

75min. : 62 €
120min. : 80 €

Voor Levenswegbegeleiding:

Sessie van 1u : 50 €
Sessie van 2u : 75 €
Sessie van 3u : 90 €
Sessie van 4u : 120 €

Chantal Dierickx

Chantal Dierickx

Holistisch Gezondheidscoach

 

‘Be kind, your body hears everything your mind has to say’

 

lees meer

Chantal Dierickx is holistisch gezondheidscoach met een passie voor gezond koken.
Naast een master in fitheid en gezondheid, schoolde Chantal zich bij tot holistisch gezondheidsconsulent, massagetherapeute en volgde ze een opleiding bij Yourcoach.

 

Haar doel is om via verschillende invalshoeken je aangeboren levenskracht te herontdekken en te ondersteunen.

“We komen allemaal ter wereld met een dosis levenskracht. Hoe je daar mee omgaat is up-to-you!

 

We over-doen ons vaak en vergeten nog te ont-spannen en te ont-moeten. Een re-balance massage kan dit onevenwicht herstellen. Via re-balance massage kom je tot diepe ontspanning om zo opnieuw te connecteren met je lichaam. Het is een totaalbeleving, voor zowel lichaam als geest. Eventuele blokkades krijgen extra aandacht, om in alle zachtheid ruimte te krijgen om te verlichten.

 

Op momenten wanneer er veel onduidelijkheid heerst, en je de weg kwijt bent in je eigen hoofd, kan gespreksbegeleiding verduidelijking bieden. Terug leren luisteren naar jezelf en zo inzicht krijgen in je doelen en ze verfijnen op jouw maat.”

 

Naast individuele coaching & massage sessies organiseert Chantal kookworkshops in groep in het Sonnehuys. Je kan haar ook boeken voor individuele kookworkshops.

 

Re-balance massage: 65 euro/60 min, 90 euro/90 min

Coaching: 50 euro/60min  75 euro/90min

 

Kookworkshops in groep: 60 euro pp /2,5u (groep van 5-10 personen)

Individuele kookworkshops, etentjes of events op aanvraag.

Liesbeth Bastaens

Liesbeth Bastaens

Gezondheidsbegeleider

.

 

lees meer

Liesbeth is gepassioneerd door alles wat met de natuur te maken heeft.

Natuur in al zijn vormen geeft haar energie en het gevoel van verbondenheid…

De 4 jarige opleiding tot gezondheidsbegeleider aan de Levensschool ligt haar erg aan het hart.

 

“Als gezondheidsbegeleider trachten we met natuurlijke middelen het zelfgenezend vermogen, waarover we allemaal beschikken, te stimuleren.

 

De juiste voeding, eventueel aangevuld met supplementen en kruiden,  bachbloesemsreflexologie en deep tissue massage zijn middelen die ons helpen  om het lichaam terug in een gezond evenwicht te brengen.

Graag geef ik extra aandacht aan Deep tissue massage. De grote kracht van deze massage is het bijna onmiddellijk fysiek resultaat na 1 of enkele behandelingen. Ze is aangewezen voor de behandeling van chronische- of acute fysieke klachten of spierpijnen. Ook voor hoofdpijn/migraine en duizeligheid boek ik mooie resultaten. “

Een totale aanpak van ons bijzonder uniek en wijs lichaam geeft het beste resultaat op langere termijn. Heel graag helpt Liesbeth je op jouw weg.

 

Bachbloesem: gesprek 40 euro, flesje 5 euro

Dieptemassage: 55 €, vijfbeurtenkaart : 250€

Voedingsadvies: 50 €

Voetreflex: 50 €

Mies de Vries

Mies de Vries

Begeleiden bij Scheiden

 

There is life after divorce.

 

lees meer

Mies de Vries ging tijdens haar scheiding door een emotionele rollercoaster. Ze had deze levenswending totaal niet verwacht. Na een periode van rouw en gemis besloot ze niet bij de pakken neer te gaan zitten en er voor zichzelf en de kinderen het beste van te maken.

Het werd een traject van vallen en opstaan, waar elk moeilijk moment zorgde voor krachtige groei en bloei – no rain, no flowers.

 

Ze vond in die tijd weinig informatie over scheiden en richtte daarom zelf een online platfom op voor de Mens in een Scheiding: Mies Magazine. Dit is inmiddels dé plek geworden waar mensen uit België en Nederland steun & advies kunnen vinden voor, tijdens en na de scheiding. Haar website, die al door meer dan een half miljoen mensen bezocht is, vormt tot op de dag van vandaag een rijke bron aan deskundig advies en scheidingservaringen.

 

Zoek jij begeleiding bij je scheiding, zit je er midden-in, worstel je met de scheiding van je ouders of heb je vragen over het hoe en wat rond scheiden?

Aarzel niet en boek een steun & advies gesprek met Mies en lucht je hart.

 

De allereerste keer ben je welkom voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.
Daarna kun je kiezen voor een sessie van 60 min (50 euro) of van 90 minuten (70 euro).
Jongeren mogen contact opnemen voor een aangepast tarief!

 

Spreek je Engels of Spaans, geen enkel probleem ik pas mij aan en spreek vloeiend jouw taal!

Julie De Laet

Julie De Laet

Holistisch Life & Business Coach

 

‘When mommy’s happy, everyone’s happy’

 

lees meer

Hi, ik ben Julie, zeg maar Julz.

 

Ik ben holistisch life & business coach voor ambitieuze mama’s.

 

Nadat ik mama was geworden, leek ik mezelf even kwijt. Ik geloofde dat kinderen krijgen mij totaal niet zou veranderen. Ik was gewoon de Julie gebleven van voorheen, avontuurlijk en een goal getter.

 

Je kan het al raden he? Ik begon te beseffen dat ik toch veranderd was, en dat mijn dromen misschien niet meer dezelfde waren… Ik ontdekte dat ik niet terug wilde naar mijn fameuze “droomjob”.

 

Dus, ik begon aan soul searching. Ik had een plan. Stoppen met marketing management, en in ruil wilde ik vrijheid, authenticiteit en balans als freelancer. Faire deal, toch?

Toen ik meeging op een coaching weekend kwam de klik pas echt. De impact was voor mij enorm! Ik weet het, super cliché. Maar ik heb een verschuiving in mezelf gevoeld. En die shift? Die gun ik jou ook.

 

Vanuit mijn eigen ervaring en aanvullende coaching opleidingen begeleid ik mama’s die hun eigen dromen willen najagen, zonder dat eeuwige schuldgevoel.

 

Mijn superpowers? Mijn no-nonsens aanpak, zorgvuldig luisteren, humor & positiviteit.

 

In het mambitieus traject neem ik je mee in een 12 weken traject om vanuit overwhelm naar focus, vrijheid en balans te gaan.

Maar je kan ook voor 1 op 1 begleiding kiezen.

 

Mambitieus: 449 euro excl btw

Losse Coaching sessie (2u): 150 euro excl btw

Traject op maat: prijs op maat.

 

 

Julie De Laet