Wie zijn we

ANJA CAERTS

BEZIELSTER VAN HET SONNEHUYS

‘LIVE YOUR LIFE!’

lees meer

Inderdaad, leef je eigen leven! Tijdens haar opleiding tot gezondheidscoach aan de Levensschool, werd Anja al gauw geconfronteerd met een aantal keuzes en inzichten. Keuzes in hoe we met onze gezondheid kunnen omspringen, gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Ze kreeg inzicht in de werking van ons zelfhelend vermogen en hoe we dit kunnen versterken en ondersteunen.

 

Dit wil Anja graag met jou delen, zodat ook jij hiermee aan de slag kunt. Zo ontstond het Sonnehuys. Een huis waar je van harte welkom bent om samen te werken aan ware bewustzijnsverruiming.

 

Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om gezonder, vitaler en gelukkiger door het leven te gaan.

 

Consult: 50 € / 1u   75 € / 2u en 90 €/ 3 u

Massage : 60 €/ u

Voetreflex : 50 € / u

Sylvia Brijon

Yoga Teacher en Bewegingscoach

 

‘Inspireren om op een gezonde manier te bewegen!’

lees meer

Laat je motiveren en inspireren om met veel plezier aan yoga te doen. Sylvia praat je rustig door elke houding heen en moedigt je aan om nu en dan eens uit je comfort zone te treden. Ademhaling en de juiste houding komen steeds op de eerste plaats.

 

Sylvia is een yoga teacher met innerlijke pit, maar met een ongekende rustige uitstraling. Een gezonde workout en tegelijk je hoofd leegmaken zijn gegarandeerd – voor yogi’s van elk niveau.

Annemarieke van den Boogaard - kl

Annemarieke van den Boogaard

Yogateacher

 

‘Enjoy life, there is plenty of time to be dead’

lees meer

Yoga is a way of life. Het ondersteunt je om met (nog) meer energie in het leven te staan, om soepel en vrij te leven. Door je fysiek, mentaal en emotioneel sterker te maken en na inspanning alles letterlijk en figuurlijk los te laten, leer je omgaan met uitdagingen in het leven. Als yoga teacher begeleidt Annemarieke je met zachte hand en zet ze je met enthousiasme in je kracht. Ze zorgt voor beweging en ontspanning in je lichaam én je geest.

 

Annemarieke van den Boogaard brengt beweging waar energie, communicatie of actie stagneert. Zij heeft ruim 23 jaar ervaring als trainer-coach-consultant op het vlak van change management, communicatie, teamwork en (zelf)leiderschap. Ook is zij de bezielster van Levenskunst, een jaarprogramma om voluit te leven. Zij volgde haar opleiding tot yoga teacher bij Joachim Meire in Gent. Annemarieke gaat voor eenvoud en authenticiteit in alles wat zij doet. What you see is what you get. Zij wil het beste uit zichzelf en anderen halen en volop van het leven genieten. Vandaar haar levensmotto: enjoy life, there is plenty of time to be dead.

Dominique Schroyens

Yogateacher en Soulsearcher

 

‘Happiness is your birthright. Live it!’

lees meer

Hoe kunnen we gelukkig zijn en ons vrij voelen? Onszelf transformeren tot de beste versie van onszelf en leven volgens onze eigen unieke identiteit? Ontdek de eeuwenoude technieken van Kundalini Yoga en maak contact met je soul!

 

Dominique is van jongsaf op ontdekkingstocht gegaan op zoek naar authentieke spirituele wijsheid en zelfkennis. Haar pad leidde haar langs verschillende disciplines, waar ze met een open en nieuwsgierige blik in dook: Bachbloesems, Tai Chi, Qi Gong, diverse yogavormen, energetische anatomie en meditatie, Hawaiiaanse spirituele kennis, en natuurlijk Kundalini Yoga. Tijdens haar allereerste Kundalini Yoga les viel alles op z’n plaats! Een lerarenopleiding volgde en ze werd Aquarian Teacher Level I. Momenteel vervolgt ze haar yoga opleiding om level II gecertificeerd te worden en start ze met Sat Nam Rasayan, een meditatieve healingmethode gelinkt met Kundalini Yoga.

Marlies Fortuin

Marlies Fortuin

Manueel Therapeute

 

‘Als je gezondheid negeert, gaat ze weg !’

lees meer

Veel mensen denken dat gezondheid een vast gegeven is. Je wordt ermee geboren en je kunt weinig doen om er iets aan toe te voegen, in veel gevallen is dit echter niet zo…

 

Marlies Fortuin groeide op in Zuid-Afrika, waar haar moeder kinesist en acupuncturist van beroep was en een praktijk aan huis hield. Van jongs af aan werd Marlies geïntroduceerd aan een meer holistische behandel-aanpak.

 

Deze passie ging als vanzelf over van moeder op dochter en Marlies studeerde farmacologie en fysiotherapie aan de universiteit van Pretoria om in de voetsporen van haar moeder te treden. Anders dan hier, moest ze erg veel uren praktijk ervaring opdoen in het ziekenhuis als kinesist in opleiding.

 

Op haar tweeëntwintigste besloot Marlies Fortuin een eigen praktijk te openen. Eenmaal aan de slag voelde ze al gauw aan dat een behandeling meer moest omvatten dan alleen één methode. Ze besloot ook lymfedrainage en acupunctuur te gaan studeren aan het WHO
in Johannesburg. En onder het mom ‘je bent nooit te oud om te leren’ behaalde ze onlangs nog haar Bowen Therapie Certificaat in Antwerpen.

 

Deze brede waaier aan ervaringen geeft haar meer mogelijkheden voor het behandelen van ieder mens dat een uniek gezondheidsverhaal met zich meedraagt.

 

Voor Marlies Fortuin is de mens achter het probleem vaak belangrijker dan het probleem zelf. Ze verdiept zich liefdevol en vakkundig in ieders persoonlijk verhaal om op die manier steeds de allerbeste behandeling te kunnen bepalen.

Uitgebreide massage : 80 € (+/- 1,5 u)

Bowen : 60 €

Greet Warmenbol

Talentenfluisteraar

 

‘Kiezen voor je talent is kiezen voor authenticiteit’

lees meer

Waar zit je kracht? Waar word je blij van?

 

Een talentengesprek (1 uur) geeft je inzicht in wie je bent, wat je motiveert en waar je kracht zit.
Talent gaat schuil achter dat wat je het allerliefste doet en daar hoef je dus niet echt de beste in te zijn.

 

Iedereen is met talenten geboren!
Talenten geven je inzicht en helpen je om veerkracht en zelfvertrouwen op te bouwen.

 

Wanneer kies je voor een talentgesprek?

 • Als je een positieve boost kan gebruiken.
 • Als je keuzes moet maken voor de toekomst.
 • Als je je afvraagt wat je echt wilt.
 • Als je een duwtje in de rug nodig hebt om helemaal te gaan voor dat wat je blij maakt.

 

Greet voert talentgesprekken met kinderen, jongeren en volwassenen: met iedereen dus!
Als licentiate Toegepaste Economie stelde ze vast dat psychologie haar favoriete vak was.

Via meerdere cursussen verdiepte ze zich in mentale processen, zelfkennis en talentencoaching.

 

 

Reserveer een individueel talentgesprek (1 uur) bij Talentenfluisteraar Greet en ontvang een uitgebreid verslag waarin de talenten, contexten en valkuilen worden besproken.

 

Een talentgesprek voor volwassenen: 60€
Een talentgesprek voor kinderen: 100 € (intakegesprek met ouders + talentgesprek kind)
Nabespreking (optioneel): 40€

 

Een keuzekompas-traject (8 uur, verspreid over enkele weken) is diepgaander en is als het ware een ontdekkingstocht die je samen met je coach aflegt met de bedoeling je eigen “keuzekompas” te maken.
Dit keuzekompas is je persoonlijke handleiding dat een overzicht geeft van jouw waarden, energiebronnen, doelen en omgevingen die voor jou kloppen.
Een handig instrument om authentieke keuzes te maken!

Een keuzekompas-traject : 400 €

Sophie Arras

Sophie Arras

Levenswegbegeleider – Healer

 

‘The sky is not the limit, your mind is!’

lees meer

Gedreven door een innerlijk verlangen naar een completer leven, besliste Sophie Arras in 2014 een jarenlange Europese sales functie voor een internationaal IT bedrijf te beëindigen. De weg die Sophie Arras besloot in te slaan startte in de Levensschool, met de 4 jarige opleiding als Gezondheidsbegeleider.

 

Ondertussen hebben tal van extra cursussen bij oa Bert Cools, Adriaan Van Zelst, Johan Denis en Kenny Appelen ervoor gezorgd dat Sophie graag meewandelt met mensen tijdens hun zoektocht.

 

Of het nu gaat over levensvragen, emotionele verwerking van diagnoses of gebeurtenissen met een grote impact, iedereen, van jong tot oud, is welkom.

 

Vaak raken we verward door de vele informatie en prikkels die dagdagelijks op ons afkomen.
Door verbinding te maken met wie je echt bent, breng je terug balans in je leven en creëer je een gevoel van thuiskomen.

 

Sophie Arras begeleidt mensen vanuit een holistisch perspectief.
Ongeacht je leeftijd, kan je bij haar terecht voor :  Levenswegbegeleiding, Reiki, Regeneratie, Opstellingswerk en Workshops.

 

Voor Reiki of regeneratie:

75min. : 62 €
120min. : 80 €

Voor Levenswegbegeleiding:

Sessie van 1u : 50 €
Sessie van 2u : 75 €
Sessie van 3u : 90 €
Sessie van 4u : 120 €

Anne Beerens

Anne Beerens

Healing en spirituele begeleiding

 

‘Shine your Light’

 

lees meer

Jaren geleden behaalde Anne haar diploma gezondheidstherapeute.
Nadien volgden meer aanvullende opleidingen zoals Chi Neng Qi Gong Instructor, Reiki, stressbeheersing, Bio-Magnetisme en praktijkopleidingen over verschillende onderwerpen.

 

Vanuit haar jarenlange praktijkervaring en vanuit eigen levenservaring staat Anne voor je klaar om je te begeleiden om Jouw Licht weer te laten schijnen. Energetisch werk kan jou bepaalde inzichten geven waardoor je met een vernieuwd bewustzijn door het leven gaat. Stap voor stap…op weg naar jouw kern.

 

In Licht en Liefde.

 

Healing en spirituele begeleiding : 62 €

Sonnehuys-Liesbeth-1

Liesbeth Bastaens

Gezondheidscoach en Massagetherapeut

 

‘Massage zorgt voor fysieke verlichting en emotionele heling!’

lees meer

Liesbeth legt zich toe op een aantal massagevormen die elk op een eigen manier inwerken op lichaam en geest. De positieve bijwerkingen van massage schuilen in het zelfhelend vermogen van de mens, zowel lichamelijk als emotioneel.

 

Door bepaalde handgrepen op het lichaam toe te passen, wordt het volledig gestimuleerd: de doorbloeding verbetert, afvalstoffen worden beter afgevoerd en spierspanningen verminderen.

 

Liesbeth helpt je op deze manier bewuster worden van je lichaam.

Dieptemassage : 60 € / +/- 1 u

Voetreflex : 50 €

Karin Leppens

Karin Leppens

Energetische gelaatsbehandeling

 

‘Een mooie huid is geen kwestie van geluk.’

lees meer

Karin wil je laten sprankelen!

 

Haar helende handen en de pure plantenkracht van de Gruber verzorgingsproducten geven je vanaf de eerste behandeling een fris, ontspannen en energetisch opgeladen gelaat, waardoor het ook innerlijke schoonheid uitstraalt.  

 

Door je diep te laten voelen waar er spanningen zitten, leert Karin je luisteren naar je lichaam en wat het je te vertellen heeft. 

 

Haar passie voor natuurlijke schoonheid bracht Karin tot bij Gertraud Gruber in Zuid Duitsland.
Ze was gefascineerd door het aanbod van natuurlijke producten en de holistische aanpak van deze dame.

 

De energetische gelaatsbehandelingen voor vrouwen, mannen en jeugd bestaan uit een uitgebalanceerde combinatie van kruidenextracten en zijn volledig vrij van bewaarmiddelen, kleur- en geurstoffen. 

 

Het beste uit de natuur, wetenschap en ervaring.

 

 

 

 • *Energetische Lifting*  95 euro (75 min)

De energetische gelaatsbehandeling ontspant, verzacht en revitaliseert op een buitengewone manier.
Een  liefdevolle helende behandeling. Ze maakt gebruik van specifieke acupressuurpunten en harmoniseert de energiekanalen.
Uit het hoofd in je lichaam waardoor je zichtbaar wint aan lichamelijke ontspanning en stralende vitaliteit. 

Chantal Dierickx

Chantal Dierickx

Holistisch Gezondheidscoach

 

‘Be kind, your body hears everything your mind has to say’

 

lees meer

Chantal Dierickx is holistisch gezondheidscoach met een passie voor gezond koken.
Naast een master in fitheid en gezondheid, schoolde Chantal zich bij tot holistisch gezondheidsconsulent, massagetherapeute en volgde ze een opleiding bij Yourcoach.

 

Haar doel is om via verschillende invalshoeken je aangeboren levenskracht te herontdekken en te ondersteunen.

“We komen allemaal ter wereld met een dosis levenskracht. Hoe je daar mee omgaat is up-to-you!

 

We over-doen ons vaak en vergeten nog te ont-spannen en te ont-moeten. Een re-balance massage kan dit onevenwicht herstellen. Via re-balance massage kom je tot diepe ontspanning om zo opnieuw te connecteren met je lichaam. Het is een totaalbeleving, voor zowel lichaam als geest. Eventuele blokkades krijgen extra aandacht, om in alle zachtheid ruimte te krijgen om te verlichten.

 

Op momenten wanneer er veel onduidelijkheid heerst, en je de weg kwijt bent in je eigen hoofd, kan gespreksbegeleiding verduidelijking bieden. Terug leren luisteren naar jezelf en zo inzicht krijgen in je doelen en ze verfijnen op jouw maat.”

 

Naast individuele coaching & massage sessies organiseert Chantal kookworkshops in groep in het Sonnehuys. Je kan haar ook boeken voor individuele kookworkshops.

 

Re-balance massage: 60 euro/60 min, 85 euro/90 min

Coaching: 50 euro/60min  75 euro/90min

 

Kookworkshops in groep: 55 euro /2,5u (5-10 personen)

Individuele kookworkshops op aanvraag

Michelle Varewijck

Michelle Varewijck

Psycholoog

 

‘Happiness is the only thing that multiplies when you share it!’

lees meer

Michelle Varewijck is klinisch psycholoog en gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren en jongvolwassenen die kampen met leeftijdsgebonden problematieken en uitdagingen.

 

Ze neemt alle levensdomeinen mee in haar begeleidingen en werkt op een holistische manier. Samen met haar cliënten zoekt ze naar nieuwe handvaten om met hun uitdagingen aan de slag te gaan, en dit op zeer creatieve en persoonlijke manier. Elk traject en begeleiding is uniek, en wordt mede bepaald door de persoonlijkheid, sterktes en doelen waarover de cliënt beschikt.

 

Als psycholoog werkt Michelle Varewijck voornamelijk oplossingsgericht en focust zich voornamelijk op het heden en de toekomst. Zelf is ze zeer motiverend, enthousiast en toegankelijk in omgang. Haar kracht is de huiselijke en gemoedelijke sfeer die ze creëert bij iedere ontmoeting, waarbij lichamelijke en emotionele rust vinden centraal staan.

 

Je kiest voor een gesprek met een psycholoog als je nood hebt aan:

 

 • Zelfreflectie
 • Persoonlijke inzichten
 • Steun en een luisterend oor
 • Erkenning
 • Persoonlijke groei

 

Je kan terecht bij Michelle voor volgende thema’s:

 

 • Uitdagingen op school en werk, schoolmoeheid, loopbaanbegeleiding, faalangst, leerstoornissen,…
 • Zelfbeeld, eigenwaarden, identiteit, geaardheid, eetstoornissen, stemmingsstoornissen,…
 • Druk maatschappij, keuzestress, bore-out, burn-out
 • Gezondheidsproblemen en fertiliteitsproblemen
 • Verlaagd emotioneel welbevinden

 

Reserveer een eerste kennismakingsgesprek  (1 uur) bij Michelle.
Na dit gesprek wordt er gekeken of er een begeleiding kan worden opgestart.
De duur van begeleiding wordt op voorhand besproken en ook ingepland.

1 kennismakingsgesprek voor jongeren: 95€ (gesprek met ouders)

1 kennismakingsgesprek voor jongvolwassenen: 80€

Iedere andere sessie duurt 60 min: 80€